Андрій Концаренко обирає спеціальність «Агроінженерія» в НУБіП України: мрію навчитися удосконалювати агротехніку, полегшувати працю хліборобів, сприяти відновленню та процвітанню України

17 серпня 2022 року
  • Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.

— Я – Концаренко Андрій Геннадійович, випускник Чернівецького багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. Отримав свідоцтво з відзнакою. Успішно склав національний мультидисциплінарний тест. Вступаю до бакалаврату Національного університету біоресурсів і природокористування України на спеціальність «Агроінженерія».

  • Як Ви дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України та, зокрема, про цю спеціальність?

— З дитинства мене цікавила різна техніка, її будова. Завжди нові машинки в перші ж години розбиралися та удосконалювалися на мій смак. Коли настав час задуматися над майбутньою професією, вирішив стати інженером. Під час пошуку в мережі Інтернет натрапив на сайт Університету. Опрацював інформацію для вступників та вирішив це саме те, чого я прагну. Національний університет біоресурсів і природокористування України – заклад вищої освіти, який здатний здійснити мою мрію.

  • Чому Ви обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— На мою думку, саме цей Університет здатен розкрити мої можливості та розвинути хист до обраної професії агроінженера.

  • Чому Ви обрали саме спеціальність «Агроінженерія»?

— Мрію навчитися створювати нову та удосконалювати вже існуючу агротехніку, полегшувати працю людей однієї з найдавніших та найшановніших професій – хліборобів, сприяти відновленню та процвітанню нашої рідної України.

  • Що Ви очікуєте від навчання в університеті?

— Я хочу навчатися у сучасному професійному освітньому закладі. Знайти нових друзів, отримати гідну професію, отримати хороший старт у житті. Цікаво проводити час та досягти успіхів у навчанні.

  • Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?

— Хочу стати справжнім професіоналом, фахівцем-агроінженером, який зробить багато для себе, сім’ї, людей та моє держави України!

 

Спілкувався доцент кафедри технічного сервісу
та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка
Руслан Шатров

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook