У Мукачівському фаховому коледжі стартував навчальний рік

16 серпня 2022 року
   15.08.2022 року розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Велика родина ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» прийняла до себе студентів-першокурсників.

   В актовій залі закладу освіти було проведено ознайомлюючу бесіду «Про організацію навчального процесу в коледжі», під час якої директор Юрій Садварі детально розповів про те, як триватиме навчання в умовах воєнного стану в Україні.

   Після цього було проведено урочисті заходи, присвячені Дню знань. На початку свята пролунав Державний Гімн України.

   Зі словами вітання звернувся до присутніх очільник коледжу Юрій Садварі. Він побажав першокурсникам та всім присутнім миру, здоров’я, благополуччя, наснаги. Педагоги, студенти та гості були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

   Декану Мукачівської ГКЄ, отцю Василю Копину від імені адміністрації коледжу та профспілкового комітету працівників було вручено цінний подарунок – ікону св. Василія Великого.

   Ольгу Гудзовату нагороджено дипломом заслуженого педагогічного працівника НУБіП України.

   Студентці ІІІ курсу агрономічного відділення, переможниці обласного етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика Каріні Боднар вручено диплом ІІ ступеня департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА та грошову премію коледжу.

   Ми зараз переживаємо важкий період російсько-української війни. Багато захисників полягло у боях за Батьківщину. Вшанували їх хвилиною мовчання. Ведучі зачитали напам’ять актуальний вірш українського поета-патріота Василя Симоненка «Задивляюсь у твої зіниці».
   Музичне привітання подарував присутнім хореографічний колектив коледжу «Мікс», який виконав два танцювальні номери. Це стало справжньою окрасою Дня знань.

   Пролунали на святі від першокурсників поетичні рядки й УРОЧИСТА КЛЯТВА СТУДЕНТА ВСП «МУКАЧІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ».
   На завершення декан Мукачівської ГКЄ, отець Василь Копин благословив і окропив святою водою першокурсників і всіх присутніх.

   Куратори академічних груп мали нагоду сфотографуватися зі своїми студентами. Після цього провели бесіди в світлих аудиторіях коледжу. У добру путь, дорогі першокурсники!

Слава Україні!
Героям Слава!


Вікторія Попович,
заступник директора з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook