Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук традиційно зібралася на засідання напередодні навчального року

12 серпня 2022 року

Після тривалих літніх канікул кафедра міжнародних відносин і суспільних наук традиційно зібралася на своє засідання напередодні навчального року, що розпочинається вже з наступного тижня.
Старт семестру в умовах воєнного стану був у центрі уваги членів кафедри. Як зазначила декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, яка відвідала зустріч, викладачі мають виконувати усі приписи щодо повітряної тривоги та негайно переміщатися зі студентами до бомбосховищ.

Новий виконувач обов’язків завідувача кафедри міжнародних відносин і суспільних наук – професор Олександр Шевчук, під головуванням якого продовжилася зустріч, головний акцент зробив на проведенні поточної вступної кампанії, а також підготовці до акредитації освітньо-професійної програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» другого (магістерського) ступеню.

Викладачі кафедри – професори Олена Любовець і Володимир Калуга, доцент Вікторія Хвіст і Людмила Лановюк виступили щодо поточних питань, пов’язаних із профорієнтаційною роботою на наступний рік, підготовкою магістерських робіт, а також організації проведення практики. За їх пропозиціями були ухвалені рішення кафедри.

 

 

 

Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook