Онлайн зустріч колективу кафедри з бакалаврами-селекціонерами

12 серпня 2022 року

   Невдовзі розпоченться новий навчальний рік. Адміністрація університету докладає максимум зусиль для забезпечення всіх умов для навчання студентів.

   Традиційно після 3 курсу студенти спеціальності 201 "Агрономія" обрають наукового керівника та кафедру для успішного завершення навчання та здобуття освітнього ступеня "Бакалавр". В 2022 році 24 студенти виявили бажання стати селекціонерами.

   Тому Олександр Макарчук, завідувач кафедри генетики, селекції та насінництва ім. проф. М.О. Зеленського, разом з колективом кафедри організували онлайн зустріч з молодими селекціонерами, дали рекомендації щодо особливих умов навчання в 2022 році. Було обговорено шляхи зворотнього зв'язку та особливості навчального процесу.

 

   Ганна Ковалишина, професор кафедри, яка є куратором нової групи селекціонерів, познайомилася з групою, дала напутні слова. Разом зі студентами обрали Білу Дар'ю старостою групи.

   Окрему увагу приділи питанню підписання договорів на виробничу практику. Загалом, найбільше уваги приділили надсиланню договорів в деканат факультету.

   Також обговорили подальшу роботу між науковими керівниками від кафедри та студентів.

Селекціонери готові до нового навчального року!

Все буде Україні!

Ірина Шпакович, 
асистент кафедри генетики, селекці і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook