НПП кафедри глобальної економіки прийняли участь у заході з питань інструктажу «Безпека життєдіяльності в умовах воєнного стану»

9 серпня 2022 року
НУБіП України

   У межах підготовки до нового 2022-2023 навчального року, зважаючи на збільшення чинників небезпеки, пов’язаних з воєнним станом, навчальний відділ університету ініціював проведення обов`язкового інструктажу з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану. Згідно затвердженого графіку 9 серпня 2022 року відбувся інструктаж НПП та співробітників економічного факультету. У заході активну участь прийняли члени кафедри глобальної економіки.

    Воєнний час диктує свої жорсткі вимоги до навичок та кваліфікаційних якостей, що повинні мати співробітники ЗВО. Не лише для того, щоби вони могли надавати освітні послуги, а й за потреби уміли врятувати життя – своє, своїх колег, і насамперед студентів.

    Під час проведення інструктажу НПП кафедри прослухали інформацію про методи самозахисту на випадок використання хімічної зброї та хімічних бойових сполук (хімічна небезпека), використання тактичної ядерної зброї (ядерна небезпека), а також обстрілів з гармат, реактивних артилерійських установок та систем або іншої військової зброї.

     Також лектор навела вкрай потрібні в умовах воєнного стану знання щодо основ безпеки життєдіяльності – правил поведінки у разі виникнення техногенних аварій, профілактики мінно-вибухових травм.

    Сподіваємось, що набуті знання на практиці ніколи нікому з наших співробітників не знадобляться. Однак якщо сучасні реалії такого шансу не залишать, вони зможуть діяти ефективно, без паніки та зі знанням справи.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook