Владислав Сторожев: «Мій вибір – лісове господарство»

31 липня 2022 року
  • Доброго дня! Представтеся, будь ласка.

     — Вітаю! Звати мене Владислав народився і живу в місті Тростянець Сумської області, тут і закінчив з відзнакою ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 Тростянецької міської ради. Відсиджуватися на задніх лавах не звик змалку: ще у початковій школі був учасником різноманітних олімпіад і конкурсів, брав активну участь в житті класу і надалі. За час навчання неодноразово долучався до позашкільної діяльності пов'язаної з туризмом, орієнтуванням на місцевості, брав участь в краєзнавчих з'їздах.


  • Чим Вас приваблює фах лісівника?

     — Через те, що серед моїх рідних майже всі чоловіки працюють чи працювали в лісовому господарстві, з лісом я знайомий з малих років. Шестирічним хлопчиком я по дитячому, але вже допомагав батькові в лісі: часто був присутній на садінні лісу, відведенні ділянок та інших господарських заходах. Саме завдяки цьому ще в ранньому віці я почав помічати, що ця справа мені до вподоби. На мою думку, лісове господарство завжди було і буде актуальним. Лісова галузь дає людям надзвичайно багато користі – починаючи з елементарних потреб людини як споживача, наприклад побудувати дім, закінчуючи підтримкою загального рівня екологічності, якості повітря тощо. Робота за даною спеціальністю крім того що приносить надзвичайну користь для суспільства, ще й приносить задоволення для того хто її виконує.

  • Чому для здобуття вищої освіти Ви обрали наш університет?

     — Обираючи заклад вищої освіти для продовження навчання, я відразу ж звернув увагу на НУБіП України. Мені імпонують славна історія закладу, традиції лідерства, сучасна навчальна і технічна база. Ще дуже сподобався дружний та креативний колектив університету, значна кількість різноманітних заходів для студентів і співробітників. Стратегічно важливим є те, що в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України є тривала і плідна міжнародна співпраця з іноземними науково-дослідними установами та університетами. Вважаю, що зможу долучитися і до цього напряму діяльності інституту. Важливим при виборі було і розташування закладу в мальовничому Голосієво – це надихатиме на успішне навчання. Окрім того, навчання у провідному столичному ЗВО дає багато можливостей для подальшого розвитку. Впевнений у правильності обраного шляху і з нетерпінням чекаю початку навчання!

Розмову вів доцент кафедри таксації лісу
та лісового менеджменту
Іван Лакида

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook