Позачергове засідання кафедри міжнародних відносин і суспільних наук: в новий навчальний рік з новим очільником

29 липня 2022 року

Сьогодні, 29 липня 2022 року відбулося позачергове засідання кафедри міжнародних відносин і суспільних наук в режимі відео-конференції Webex Meet.

Розпочала засідання декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Миколаївна Савицька, яка представила колективу кафедри новопризначеного в.о. завідувача кафедри доктора політичних наук, професора Олександра Володимировича Шевчука. Олександр Володимирович є знаним фахівцем з питань міжнародних відносин та міжнародної безпеки у постбіполярний період. Протягом багатьох років працював у ЧНУ імені Петра Могили та обіймав посади доцента й професора кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики, а з 2011 року – декана факультету політичних наук.

     

Інна Миколаївна привітала Олександра Володимировича з призначенням та побажала новому очільнику та всьому колективу кафедри здоров’я, терпіння, конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях.

Далі слово взяв доктор історичних наук, професор Василь Васильович Стрілець, який очолював кафедру у 2021-2022 навчальному році та подякував викладацькому колективу за співпрацю і повідомив, що у зв’язку зі вступом до ТрО він склав з себе повноваження в.о. завідувача кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.

     

Продовжив засідання Олександр Володимирович, який окреслив основні завдання, що стоять перед кафедрою та акцентував увагу на найголовнішому: проведення вступної кампанії, підготовка до проходження акредитації ОПП «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» другого магістерського рівня вищої освіти та інші. Підсумовуючи, свій виступ в.о. завідувача кафедри висловив впевненість: «Будемо розвиватися на благо нашій демократичній незалежній Україні».
Вітаємо нового очільника кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Олександра Володимировича Шевчука і бажаємо йому плідної праці на освітянській та науковій нивах!

 

 

 

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook