Чистий четвер в кампусі: нова реальність, але незмінні традиції!

28 липня 2022 року

     Четвер цього тижня видався дуже продуктивним, мешканці гуртожитків та персонал вийшли на традиційне прибирання території, житлових кімнат та місць загального користування.

     «Кожен повинен розуміти, що чистота в гуртожитку та на території, де студенти проводять більшу частину свого вільного часу, залежить саме від кожного мешканця» – розповідає Сергій Стецюк, директор студентського містечка. Відповідно, найбільшою рушійною силою у таких справах є мешканці своєї домівки – кампусу!
     Студенти, виявили неабияке завзяття до роботи. Плідна праця не вщухала до пізнього вечора, з перервою на теперішні реалії – повітряну тривогу. Мили вікна та двері в кімнатах, витрушували м’який інвентар на вулиці, не забули і про кімнати для вмивання, коридори і блоки. Співробітники спільно із найактивнішими мешканцями взялись до упорядкування прилеглої території: причепурили клумби та декоративні кущі, позбирали зламані гілки дерев. Браві юнаки підмітали доріжки, що ведуть до гуртожитку, почистили відмостки тощо.

 

 

     Війна не зупинила життя в нашій державі, а навпаки навчила цінувати ті речі, на які раніше ми не звертали уваги. Поки у нас є такі студенти, які дбають не лише про себе, а й навколишнє середовище в якому вони мешкають, ми точно не програємо.

Вистоїмо!
Захистимо своє!


Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівці студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook