Вмію добре готувати, файно на стіл подавати, а тому хочу навчитися виробляти продукцію тваринництва!

28 липня 2022 року
  • Вітаю Вас, пане Андрію, розкажіть, будь ласка, про себе!

    — Добрий день! Я, Сидоренко Андрій Васильович, народився і виріс у селі Любашівка Одеської області. У 2004 році закінчив Кривоозерський професійно-аграрний ліцей і здобув професію кухара, кондитера. До війни працював шеф кухаром ресторану «Яхта», що знаходиться в м. Одеса. Протягом свого професійного зростання пройшов безліч навчань, тренінгів, змагань та майстер-класів з обраної професії та маю багато напрацювань стосовно харчових технологій.

 

 

  • Пане Андрію, а що Вас спонукало при виборі навчатися за спеціальністю 204 – «ТВППТ»?

     — «Цікаве запитання», – замислившись, відповів чоловік. І все ж таки, можливо виглядає самовпевнено, однак відповідь моя ствердна: «Вмію добре готувати, файно на стіл подавати, а тому хочу навчитися виробляти продукцію тваринництва»! А якщо вчитися, то варто слідувати за Лідерами, тому мій вибір стосовно університету та факультету – очевидний: НУБіП України, факультет тваринництва та водних біоресурсів і крапка».

  • Щиро дякуємо Вам за довіру і вибір! От Ви казали, що до війни працювали шеф-кухарем відомого ресторану Одеси, а дозвольте запитати: «Чим зараз займаєтеся?»

     — Нині, я військовослужбовець ЗСУ і захищаю разом з побратимами та улюбленою вівчаркою за кличкою «Дружок» нашу рідну Україну від окупантів.

  • Дякуємо Вам за Вашу громадянську позицію, за захист! І останнє запитання: «Ваша мрія???»

     — Моя мрія, як і мрія всіх українців – ПЕРЕМОГА України, оскільки світло завжди перемагає темряву, добро перемагає зло, життя перемагає смерть, і я невтомно вірю в це. Слава Україні!!!

  • Дякуємо Вам, пане Андрію, за Ваш вибір – НУБіП України, за душевну розмову, Вашу непохитну віру і непереможну працю й бажаємо, щоб всі мрії кожного українця та українки – здійснилися! Чекаємо Вас у стінах провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.


Розмову провів Вадим Лихач,
в.о. завідувача кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook