Здійснити свої мрії та бути корисною для Батьківщини – допоможе спеціальність «Міжнародні відносини»!

26 липня 2022 року

Вибір закладу вищої освіти для здобуття майбутньої професії для випускників 2022 р. є дуже відповідальний. Випускниця 133 школи м. Києва Сукач Катерина свій вибір зробила на користь Національного університету біоресурсів і природокористування України, спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

- Чому саме ця спеціальність Вас зацікавила?
- Катерина: Світ не стоїть на місці, глобальні процеси, які відбуваються на нашій планеті привертають мою увагу. За час навчання в школі була активною учасницею декількох цікавих заходів, зокрема загальноміського конкурсу-фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті», метою якого є підготовка учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, розширення міжнародного співробітництва між загальноосвітніми навчальними закладами м. Києва, формування позитивного іміджу столичної освіти, активізація інтересу учнів до вивчення історії, культури, традицій країн Європи і світу.
Також, спілкуючись онлайн з однолітками з інших країн, прийняла рішення здобути фах міжнародника, який дає широкий спектр знань, насамперед, розуміння міжнародної ситуації в світі, історії дипломатичних стосунків, особливостей політичних процесів, мовної підготовки тощо.

- Чому саме НУБіП України?
- Катерина: Мої батьки свого часу навчалися в цьому університеті тому вибір очевидний. Дізнавшись, що на Гуманітарно-педагогічному факультеті є спеціальність «Міжнародні відносини» та відвідавши територію університету, вибір було зроблено остаточно.

- Які очікування від навчання в університеті?
- Катерина: Очікування нових знайомств, цікавого навчання та неперевершеної студентської атмосфери. Маю бажання продовжити свій творчий розвиток – цікавлюсь вишивкою, живописом, флористикою та ландшафтним дизайном. Люблю тварин та пробую свої здібності в дресируванні – маю песика породи «Йоркшир-тер’єр».

- Дякую, Катю. Бажаю, щоб всі Ваші сподівання виправдалися!

 

 

 

Розмову провів Сергій Білан,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook