Владислав Стрижак обирає ННІ лісового і садово-паркового господарства для навчання в магістратурі

26 липня 2022 року

Незважаючи на військові дії у державі, молодь має стрімке бажання навчатися та схиляється до вітчизняної освіти! Так, до НУБіП України сьогодні звертаються випускники з усіх куточків України. Не виключенням є Навчально-науковий інститут лісового садово-паркового господарства, до якого звернувся Стрижак Владислав, випускник Чернігівського національного технічного університету (ЧНТУ), зазначивши, що має бажання навчатися в магістратурі за спеціальністю 205 «Лісове господарство».

Доброго дня, Владиславе! Скажіть, будь ласка, звідки Ви до нас приїхали та який ЗВО закінчили?

Живу й працюю на Чернігівщині.
Отримавши диплом бакалавра в ЧНТУ, за напрямком правознавства, зрозумів, що юриспруденція – це не моє. З самого дитинства любив проводити багато часу в лісі, на полюванні, вивчати флору та фауну лісів Чернігівщини. У зв’язку з бажанням працювати в цій сфері, мені вдалося влаштуватися на посаду єгеря тоді ще «Борзнянського лісового господарства», де за мною була закріплена певна ділянка мисливських угідь.

Чим Ви займалися на зазначеній посаді та чому вирішили здобути фах лісівника?

Весь цей час я займався дослідженням та відтворенням ділянки, за яку відповідаю. Спільно з майстрами лісового господарства приймав активну участь у відновленні лісових масивів. Протягом цього періоду нам вдалося збільшити популяцію деяких видів звірів, притаманних нашому регіону, та отримати помітний результат. Так, нещодавно мені запропонували посаду мисливствознавця «Ніжинського лісового господарства», що на Чернігівщині.
Звичайно, що для підвищення кваліфікації та рівня професійних знань вирішив вступити до Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

Що вплинуло на Ваш вибір НУБіП України?

НУБіП України вибрав за рекомендаціями друзів та колег, оскільки саме цей ЗВО славиться чудовою матеріально-технічною базою, професорсько-викладацьким складом і, як результат, випускники є бажаними на ринку праці.

Кілька слів від Вас про Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства та НУБІП України в цілому?

Чудова територія, яка надихає навчатися!
Дякую, фахівцям інституту за ознайомлення з матеріально-технічною базою університету!
Думаю, все вдасться, оскільки є бажання вчитися, працювати та розвиватися в даній сфері.

Дякуємо, Владиславе, за розмову. Бажаємо всім Перемоги, Миру та Здоров’я!

Розмову вів заступник директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства
Олександр Соваков

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook