Декани обговорили нову форму підсумкового контролю

27 жовтня 2014 року

 27 жовтня відбулась чергова нарада деканів факультетів університету. На початку засідання начальник відділу кадрів Микола Михайліченко представив заступника начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І-ІІІ рівнів акредитації Ярослава Лікаря. Також Микола Васильович закликав деканів внести пропозиції по оптимізації планування штатного розпису підрозділів університету.

 
Центральним питанням було запровадження нової форми підсумкового контролю. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко винесла на обговорення форму білету для здачі екзамену до її затвердження Вченою радою університету. Вона також нагадала присутнім про збори зі старостами академічних груп, які відбудуться 30 жовтня о 15 годині в 202 аудиторії 11 корпусу. Оксана Володимирівна звернулась до деканів із проханням  винести на широкий загал інформацію щодо стипендіального конкурсу на наукову роботу «Завтра.ua», ініційованого фондом Віктора Пінчука. 
 
 
Про підготовку Правил прийому до НУБіП України на 2015 р. доповідав відповідальний секретар приймальної комісії Семен Волошин, зупинившись на основних нововведеннях.
  
Мова йшла і про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2014/2015 навчальному році із чим виступила начальник науково-організаційного відділу Вікторія Самсонова із проханням посприяти активізації співпраці викладачів із студентами, що братимуть участь.
 
 
В ході наради жваво обговорювали і загальнодержавну подію - позачергові вибори народних депутатів України та явку студентів університету, про що доповідав директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Дмитро Черкашин.
 
 
Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх звернула увагу деканів на проблему несвоєчасного погашення дебіторської заборгованості студентами факультетів НУБіП України та нагадала  присутнім про організацію проміжної атестації студентів. 
 
 
Олена Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook