Павло Шинкаренко: обираю спеціальність автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.

11 липня 2022 року

    Вибір майбутньої професії – є кроком, який визначає подальший життєвий шлях кожної людини. Щоб стати успішним і бути затребуваним у суспільстві хочу стати фахівцем з комп’ютерних технологій.
    Добрий день, представтеся, будь ласка, та розкажіть про себе.

    Мене звуть Шинкаренко Павло Олександрович. Я навчався у Київському фаховому коледжі зв’язку на факультеті Інформаційно-комунікаційних технологій. Зараз планую вступати до НУБіП України.
    Чому Ви вирішили продовжити навчання у НУБіП України?
   Важливим був рейтинг закладу освіти. Національний університет біоресурсів і природокористування України відомий як один з десяти провідних закладів вищої освіти України і як один кращих вишів Києва. Побувавши на онлайн зустрічах на Днях відкритих дверей, отримав багато корисної інформації про університет, його чудове лісо-паркове розташування, ботанічний сад, активне студентське життя. Як колишньому випускнику музикальної школи цікавою була інформація про мистецькі колективи і можливості розвивати свої творчі здібності. Діалог абітурієнтів з керівництвом та викладачами, які вичерпно відповідали на всі наші запитання, продемонстрував батьківське відношення колективу університету до студентів. Загалом, у мене сформувалось уявлення про університет як про унікальне освітнє середовище, де можна результативно навчатись, отримати якісну освіту і жити цікавим студентським життям.
    Чим привабила Вас спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», підготовка за якою здійснюється в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, а випусковою кафедрою є кафедра автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І.Мартиненка?
    На сайтах ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження й кафедри автоматики та робототехнічних систем я побачив багато цікавої інформації про інститут і кафедру, сучасні лабораторії, викладачів, які проводять заняття, і в мене склалися найкращі враження. На вебінарах для вступників дізнався про можливість навчатись за дуальною формою освіти, на програмах подвійних дипломів з європейськими університетами, перспективи працевлаштування і кар’єрного зростання. Так я прийшов до висновку, що тут я отримаю ґрунтовні знання і здійсню свою мрію опанувати комп’ютерно-інтегровані технології.
     Яким Ви бачите свій шлях після закінчення навчання?
   Хочу стати справжнім фахівцем своєї справи та долучитись до широкого впровадження інформаційних і цифрових технології, он-лайн сервісів, Інтернету речей, систем автоматизації і смарт-систем та ін., щоб Україна стала однією з передових високотехнологічних країн.

    Дякую Вам, Павле, за бесіду. Бажаю успіхів і досягнення всіх цілей.

Інтерв’ю з абітурієнтом провів доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка Гладкий А.М.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook