Богдан Вовк обирає НУБіП для здобуття спеціальності "Лісове господарство"

11 липня 2022 року

Сьогоднішня наша розмова з абітурієнтом, який обрав свій майбутній фах зовсім не випадково, адже Вовк Богдан – майбутній лісівник в п’ятому поколінні. Очевидно, що і вибір ЗВО і спеціальності був зрозумілим, проте ми вирішили розпитати Богдана про його вподобання та поцікавитися, що він очікує від навчання за обраним фахом.


Доброго дня, Богдане! Будь ласка, розкажіть нам стисло про себе.
Я закінчив Корсунь-Шевченківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. Дяченка і хочу отримати освіту в одному з кращих столичних університетів!
Які Ви маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?
Займаюсь спортом, важка атлетика. Бронзовий призер обласних змагань і срібний призер міжнародних змагань з боротьби дзюдо.
Звідки Ви вперше дізналися про НУБіП та ННІ лісового і садово-паркового господарства?
У НУБІПі навчалися і познайомились мої тато і мама. Тому про цей заклад і проведені студентські роки я багато чув гарних відгуків від них, і як постало питання вибору – навіть і не сумнівався.
Варто поцікавитися чим же обумовлений такий цілеспрямований вибір професії?
"Лісове господарство" обрав невипадково – у нас родинна династія лісівників, я буду лісівником у 5-ому поколінні. Любов до лісу мені з дитинства прививала бабуся, яка працювала у лісовому господарстві і тато, який на даний час теж працює у цій галузі.
Чого Ви найбільше очікуєте від навчання в університеті?
Впевнений, коли моя мрія здійсниться і я стану студентом НУБіП України, у мене відкриються можливості досконало вивчити всі дисципліни, отримати сучасні практичні навички, мати можливість ділитись набутими знаннями з однодумцями.
Богдане, чи маєте вже конкретні плани після закінчення навчання?
Мрію отримати якісну вищу освіту по обраній спеціальності “Лісове господарство”. Є бажання зайнятись науковою працею, щоб внести свій вклад в розвиток лісового господарства як на практичному рівні, так і на науковому.
Богдане, дякуємо за інтерв’ю! Нехай щастить при вступі і в навчанні!

 

Розмову вела завідувач
кафедри лісівництва ННІ лісового і садово-паркового
господарства Наталія Пузріна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook