Кафедра аквакультури

Міжнародна діяльність

             З метою покращення обміну науково-технічною інформацією кафедра аквакультури розширює зв’язки між науково-дослідними та навчальними установами країн зарубіжжя.

Студенти кафедри мають можливість проходити технологічну практику на форелевому господарстві при Національному ліцеї ім. Луї Пастера (Франція) за напрямами спеціалізації підготовки бакалаврів і магістрів за магістерськими програмами «Осетрівництво» та «Ставове рибництво».

З метою покращення обміну сучасною новітньою науково-технічною інформацією з 2007 р. кафедра бере участь у розробці програми науково-технологічного співробітництва з науковими організаціями держав-членів NАСЕЕ. 

            Співробітники кафедри беруть участь у міжнародних конференціях, семінарах, тренінгах, відвідують рибогосподарські підприємства і навчальні заклади Франції, Ізраілю, Німеччини, Голландії, Австрії. На базі кафедри проводяться семінари за залучення фахівців з США, Ірландії, Німеччини. Організовано проведення виробничого стажування за програмою "Дружба без кордонів" (Франція).

  

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook