Відбувся черговий вебінар-консультація кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова вступникам із коледжів

1 липня 2022 року

Проведені протягом декількох місяців різноманітні заходи – Дні відкритих дверей, Студентський акселератор, поїздки викладачів до коледжів і онлайн-спілкування в месенджерах кожного разу поповнювало базу реєстрації вступників до Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України.
Відбувся черговий вебінар-консультація кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова вступникам із коледжів.
Завідувач кафедри електропостачання, професор В.В. Козирський познайомив вступників зі спеціальностями і освітніми програмами та продемонстрував представлення інформації ВСТУП 2022 на сторінках ННІ веб-сайту університету.

На зустрічі були представлені вступники Київського енергетичного коледжу, Каховського фахового коледжу, Новоград-Волинського коледжу, Мирогощанського агротехнічного коледжу, Бережанського фахового коледжу. Вступники задали багато різноманітних питань стосовно особливостей вступу, термінів різних етапів вступної компанії, мотиваційного листа, пільг для вступників із тимчасово окупованих територій України.

Заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження доцент Семен Волошин і секретар відбіркової приймальної комісії старший викладач Лілія Мартинюк надали вичерпні відповіді і роз’яснення вступникам. Домовились про постійний супровід телеграм-групи, до якої дали згоду ввійти вступники з коледжів.

Петренко Андрій,
доцент кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook