ЗАВЕРШАЛЬНИЙ АКОРД БАКАЛАВРІВ – УСПІШНИЙ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

30 червня 2022 року

  Захист бакалаврських проектів – це надзвичайно важливий,  підсумковий етап навчання студентів. З урахуванням нинішнього становища в Україні, розроблені проекти наших студентів набувають ще більшої значимості. Харчова промисловість є однією із пріоритетних галузей економіки нашої країни, тому кожен такий проект є значимим внеском у  розвитку даної галузі.

   Цьогоріч  проведення підсумкової атестації випускників ОС «Бакалавр»  спеціальності 181  «Харчові технології» проводилося в онлайн режимі, в період з 21 по 27 червня.

    Щоранку декан факультету  Лариса Баль-Прилипко зверталась до наших майбутніх випускників з настановами і побажаннями, надаючи цінні і корисні поради!

   На засіданні Екзаменаційної комісії постійно була заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко, яка побажала майбутнім випускникам успішних захистів кваліфікаційних бакалаврських проектів та продовжити навчання в магістратурі.

   Для проведення атестації випускників освітнього-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» 1 групи та скороченого терміну навчання денної форми навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК створено екзаменаційну комісію у такому складі:

Голова комісії – Василів Володимир Павлович, в.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидат технічних наук, доцент

Члени ЕК:  Савченко Олександр Аркадійович, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н., доцент;

Штонда Оксана Анатоліївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н., доцент;

Муштрук Михайло Михайлович, доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, к.т.н., доцент.

Для підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» 2  групистворено екзаменаційну комісію у такому складі:

Голова комісії – Василів Володимир Павлович, в. о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидат технічних наук, доцент.

Члени ЕК:  Савченко Олександр Аркадійович, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент;

Голембовська Наталія Володимирівна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент;

Менчинська Аліна Анатоліївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент.

Для підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» заочної форми навчання створено екзаменаційну комісію у такому складі:

Голова комісії – Василів Володимир Павлович, в. о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидат технічних наук, доцент.

Члени ЕК:  Слободянюк Наталія Михайлівна – в.о. завідувача кафедри  технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат сільськогосподарських наук, доцент;

Крижова Юлія Петрівна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент;

        Штонда Оксана Анатоліївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент.

   Під час захисту дипломних проектів члени ЕК заслуховували доповіді здобувачів  вищої  освіти, які супроводжувалися їх  презентаціями.

З кожним роком бакалаврські проекти набувають все більшої практичної цінності. Теми є надзвичайно актуальними. Серед них найбільший інтерес викликали:

  • Проект цеху з виробництва кулінарних виробів з морської капусти (Власенко Ольга Андріївна)
  • Проект цеху з виробництва формованих фаршевих виробів швидкозаморожених (Єрмоленко Анастасія Миколаївна)
  • Проект цеху з виробництва консервів«Риба копчена в олії» (Остапчук Надія Костянтинівна)
  • Проект консервного цеху потужністю 26,8 туб консервів за зміну (Галушко Марія Михайлівна)
  • Проект МЖК продуктивністю 32 т м’яса за зміну (Єрмоленко Євгенія Василівна)
  • Проект ковбасного цеху потужністю 9,5 т ковбасних виробів за зміну (Григоренко Анастасія Олександрівна)

   Навіть в умовах воєнного стану наші студенти змогли якісно виконати свої бакалаврські проекти. Майбутні випускники продемонстрували свої презентації та гідно відповідали на поставлені запитання.

   Члени Екзаменаційної комісії залишилися задоволеними ґрунтовними доповідями та високими знаннями наших студентів та побажали майбутнім випускникам ОС «Бакалавр»  спеціальності 181  «Харчові технології» продовжити навчання у магістратурі НУБіП України!!!

 Анастасія Іванюта,
секретар ЕК факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook