Викладачі Бобровицького фахового коледжу підвищують кваліфікацію на професійних онлайн-семінарах

30 червня 2022 року
   23 червня 2022 року відбувся практичний онлайн-семінар щодо використання цифрових інструментів для представників вищої та фахової передвищої освіти, в якому прийняли участь викладачі ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України».

     Під час заходу були розглянуті головні переваги та особливості рішень Google for Education для вищої та фахової передвищої освіти.
    У програмі - основи Google Workspace for Education: огляд основних освітніх інструментів та функцій; практичні рекомендації щодо ефективного використання Google Академія; демонстрація можливостей розширеного пошуку Google та Google сповіщень; Google Public Data, Dataset Search, Google Data Studio та Google Cloud Platform для наукової діяльності; інші характеристики інструментів Google.

    Кожен учасник онлайн-семінару пройшовши підсумковий тест «Цифрові інструменти Google для вищої освіти» отримав сертифікат підвищення кваліфікації.
     Тренінг, який відбувся 29 червня 2022 року був покликаний ознайомити всі групи освітян із головними функціями та принципами роботи YouTube, а також перевагами застосування для онлайн-викладання. У програмі: основи роботи з платформою; пошук навчального матеріалу в YouTube; використання YouTube для синхронного та асинхронного онлайн-викладання; особливості інтеграції платформи до освітнього процесу.

     Після завершення кожен учасник, який успішно склав тест «Можливості використання платформи YouTube в освітньому процесі», отримав сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 2 годин.


Євенко Тетяна Іванівна,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії на базі
ВСП «Бобровицький фаховий коледж ім. О. Майнової НУБіП України»,
методист коледжу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook