Ремонт і підготовка навчальної лабораторії кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин до нового навчального року

29 червня 2022 року

         На кафедрі інтегрованого захисту та карантину рослин проводяться роботи з підготовки навчальної лабораторії №8 «Моніторингу пестицидів у технологіях захисту рослин», зокрема, демонтажу обладнання і лабораторних столів, а також сортування лабораторного посуду, налагодження приладів для подальшого використання в навчальному процесі.

Проведені підготовчі роботи щодо виконання малярних і сантехнічних капітальних робіт за схемою, яка затверджена і прийнята до виконання на факультеті.

Запаковані всі навчальні прилади і систематизовані за особливостями їх використання при проведенні лабораторних занять і вивченні технологій та систем захисту сільськогосподарських культур. Надана необхідна практична допомога в матеріальному забезпеченні сучасних навчально-практичних процесів із підготовкою їх до капітального ремонту і встановлені за проектом, який затверджений і прийнятий до виконання в університеті.

Проводиться комплекс робіт щодо подальшого налаштування обладнання і збереження  лабораторного посуду і приладів в інших лабораторіях четвертого навчального корпусу. Роботи проводяться із дотриманням техніки безпеки.

Запрошуємо всіх до активної участі у проведенні капітального ремонту та підготовки лабораторії до нового навчального року.

 

 

 

 

Микола Доля, завідувач кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook