28 червня 2022 року - День Конституції України (26 річниця)

29 червня 2022, 11:47

Конституція — хранитель прав і свобод громадян, суверенності та цілісності кордонів нашої квітучої, незламної та сильної України.

Сьогодні, з нагоди 26 річниці прийняття Конституції України в Національному університеті біоресурсів та природокористування України кафедрою міжнародних відносин та суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету в режимі on-line було проведено круглий стіл.
Викладачі циклової комісії гуманітарних та суспільних дисциплін, студенти Боярського фахового коледжу НУБіП України взяли участь у роботі круглого столу. Цікаві доповіді збагатили знання здобувачів освіти та всіх присутніх. Поглинули в історію формування конституції, її написання, зміст, зміни в умовах вступу України до Європейського союзу та НАТО.

     

     

З моменту нашої першої конституції, ми почали будувати нову, незалежну державу. Наш народ завжди прагнув жити у державі, де основною цінністю є людина та її свобода. Тож, в умовах терористичної війни Росії проти України священним обов’язком є збереження незалежності, конституції, території, нації від кривавих рук загарбника.
Шануймо закон, пам’ятаймо про здобутки минулих поколінь та виборюймо спільну історію незалежної, правової європейської держави!!!

 

 

 

Людмила Радченко,
асистент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook