На нараді деканів факультетів обговорено активізацію профорієнтаційної роботи

21 жовтня 2014 року

     На черговому засіданні деканів факультетів обговорено організацію проведення наради зі старостами академічних груп ІІ-ІV курсів. За словами проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші захід відбудеться 30 жовтня 2014 року в 11 навчальному корпусі в аудиторії № 202.
     З інформацією про формування пропозицій щодо забезпечення на 2015-2016 н.р. навчального навантаження на одну ставку НПП в обсязі 600 год. на виконання вимог статті 56 Закону України «Про вищу освіту» виступила начальник навчального відділу Оксана Зазимко. Вона також акцентувала увагу присутніх на новому переліку галузей освіти та підготовки НСКО-Г. В ході обговорення було прийнято рішення подати уточнені назви окремих вузьких галузей (напрямів) та деталізованих галузей (спеціальностей) із обґрунтуванням до навчально-методичних комісій.

     Мова йшла і про запровадження для студентів першого курсу денної форми навчання за освітньо-професійними програмами підготовки бакалаврів за усіма напрямами форми підсумкового контролю знань у вигляді письмового екзамену за екзаменаційними білетами. Білети передбачають комбінацію екзаменаційних питань і тестових завдань. Обов’язковою є співбесіда зі студентами за результатами екзамену. Про це проінформував присутніх Сергій Кваша.
     Відповідальний секретар приймальної комісії Семен Волошин доповів про організацію роботи підрозділів університету в ЄДЕБО, звернувши увагу на своєчасність внесення наказів та студентських квитків.

     Директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Дмитро Черкашин висловив пропозиції щодо організації заходів, спрямованих на активізацію профорієнтаційної роботи в університеті та проведення Дня студента. В ході обговорення заступником начальника навчального відділу з питань практичної підготовки Олегом Бачинським було запропоновано залучити студентський актив університету та деканати факультетів до профорієнтаційної роботи шляхом відрядження найбільш активних студентів на Дні самоврядування до шкіл м. Києва.
     Про проведення творчого конкурсу «МИ РАЗОМ-2014» або «НУБіП запалює зірки!» проінформувала присутніх завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк.

     На завершення Оксана Зазимко нагадала деканам про оформлення навчальних карток студентів та проведення олімпіад, турнірів, інших інтелектуальних змагань для школярів.

Олена Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook