Тренуємося, щоб успішно скласти магістерський тест навчальних компетентностей

28 червня 2022 року

  З 30 травня до 8 серпня 2022 року щопонеділка о 10:00 в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на базі гуманітарно-педагогічного факультету розпочалися безкоштовні підготовчі онлайн-курси до магістерського тесту навчальних компетентностей (МТНК) для майбутніх вступників в магістратуру. Форма проведення занять є дистанційною із використанням платформи Webex Meet.

   Курси проводить досвідчений викладач кафедри філософії та міжнародної комунікації, кандидат філософських наук доцент Матвієнко Ірина Сергіївна. Підготовчі заняття вже з першого дня виявилися надзвичайно цікавими та корисними. Особисто я засвоїла вже чимало нової інформації, яка мені знадобиться для здачі іспиту з МТНК.

   Викладач вміло пояснює підготовчий матеріал та поєднує це з практичними заняттями, на яких студенти, які долучаються до онлайн-зустрічі, розв’язують та обговорюють тести на логіку – подібні до тих, що будуть на іспиті.

 

   Також підготовчі заняття Ірина Сергіївна розпочинає з демонстрації логічних загадок, які ми відгадуємо, щоб наше логічне мислення було натренованим й мозкова діяльність перебувала в тонусі. Відтак нам легше адаптуватися до вирішення нових завдань щодо підготовки самого іспиту й таким чином ми краще вникаємо в саму суть підготовчих тестових запитань, добре зосереджуємося та робимо значно менше помилок в самих тестах.

   Загалом, я дуже задоволена тим, що НУБіП України проводить такі інформативні курси підготовки до МТНК, адже я планую вступати до магістратуру в цей університет й хочу добре скласти магістерський тест з навчальних компетентностей. Тому ці заняття, особливо з таким компетентним викладачем, яка є чудовим фахівцем своєї справи та відмінно подає необхідну інформацію, яку ми використовуємо й в самому процесі підготовчої роботи, є хорошим шансом добре підготуватися та скласти іспит з МТНК на відмінно.
   Нагадую, що реєстрація вступників для складання магістерського тесту навчальної компетентності розпочинається з 27 червня й триватиме до 18:00 18 липня.


Куценко Ірина,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету,
групи СР 18001 б

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook