Кар’єрне зростання завжди актуальне

28 червня 2022 року

24 червня 2022 р. магістри спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» долучилися до удосконаленого магістерського проєкту, створеного у співпраці бізнесу і навчальних закладів - «Агрокебети». Вони стали учасниками гостьової онлайн-лекції «Кар’єрне зростання в агро» від експертів компанії Syngenta.

Syngenta AG – транснаціональна корпорація, що займається виробництвом і продажем продукції для аграрної галузі: пестицидів та насіння рослин. Компанія є лідером з виробництва засобів захисту рослин і посідає третє місце на світовому ринку високоякісного насіння. Sygnenta – сільськогосподарська компанія, яка діє на українському ринку вже 21 рік починаючи з 2000 р.

Сільське господарство є найбільшим працедавцем на планеті Земля – тож побудувати кар’єру в галузі не складно. А от зробити її зоряною, тобто тривалою та успішною – це потребує знань та навичок. Протягом останніх п’яти років головним критерієм вибору роботодавця для студентів залишається можливість кар’єрного зростання (70%), а недостатній досвід роботи – поширена причина, що ускладнює пошук роботи для 81% студентів. Де взяти цей досвід та які важливі кроки для успіху агро? Саме на це питання намагалися дати відповідь справжні практики – Олена КоваленкоHRD компанії SyngentaСвітлана ЧерноваOnboarding Coordinator, та Олександра ПотетюшнаHR Brand & CSR Projects Manager.

В компанії є багато відділів, які потребують «молодих талантів». Серед них: комерційний; фінансовий; захист насіння; маркетингу; логістики; біологічних досліджень; по роботі з персоналом. Сингента реалізує багато освітніх програм. Generation-A (теоретична) та Студенти Сингенти (практична). 80% студентів після стажування, залишаються в компанії.

Лектори показали і пояснили як краще створити резюме, які основні моменти потрібно зазначити, щоб зацікавити роботодавця на співбесіді.

Також в кінці вебінару відповіли на питання учасників, пов’язаних з перспективами в компанії, можливості працевлаштування і кар’єрного зросту.

 


Максим Іващук, Анатолій Вітковський,
магістри спеціальності «міжнародні відносини»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook