Олександр Ярема і Сергій Кваша привітали з успішним завершенням навчання бакалаврів факультету землевпорядкування

27 червня 2022, 12:00
факультет землевпорядкування
     Кінець червня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України рясніє випусками юних фахівців бакалаврів і магістрів. Серед них є і студенти факультету землевпорядкування, церемонія випуску яких відбулася 24 червня 2022 року. Того дня, майбутні землевпорядники та геодезисти перетнули ще одну важливу сходинку життя, а заслужені дипломи бакалавра отримали 66 здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

     З Державного Гімну України розпочалася зустріч у навчальному корпусі №6, що на Васильківській. І продовжила церемонію випуску бакалаврів хвилина мовчання за тих Героїв, які боронять Україну і тих, наших захисників і захисниць, які віддали своє життя за вільне й щасливе майбутнє кожного українця. Привітати випускників доєдналися й поважні гості. Державний секретар Кабінету Міністрів України, випускник факультету землевпорядкування Олександр Ярема вітав майбутніх фахівців засобами відеозв’язку. Він побажав студентам не зупинятись на досягнутому і рухатися лише вперед, адже професія землевпорядника й геодезиста є надзвичайно важливою для розвитку та відбудови країни. Від імені ректора Станіслава Ніколаєнка та адміністрації Університету найщиріші вітання випускникам висловив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Сергій Миколайович зичив випускникам професійного успіху і запросив до продовження навчання у магістратурі Університету. Від Ради роботодавців факультету землевпорядкування із важливим життєвим досягненням та отриманням базової вищої освіти привітав випускників голова київського осередку громадської організації «Асоціація фахівців землеустрою України» Олександр Бушок.

 

 

     Протягом чотирьох років навчання, у житті студентів було багато подій і жодна ніколи не проходила повз пильного ока деканату. Саме тому дуже радісно було почути випускникам привітання від декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова. Тарас Олексійович зазначив, що неймовірно пишається кожним студентом і побажав випускникам цінувати життя і постійно вдосконалювати свої знання. Після цього відбулося те, чого всі чекали чотири роки – випускники отримали омріяні дипломи. Також, заступник декана з навчальної і виховної роботи Олександр Шевченко нагородив грамотами й подяками найактивніших студентів – Надію Іщенко, Анастасію Шамчук, Валерію Богаш, Наталію Кебець, Інну Чеботарьову Олександра Зайця та Олексія Мальця. А керівник філії наукової бібліотеки НУБіП України у навчальному корпусі №6 Олена Литовченко вручила диплом і подарунок найактивнішому читачеві бібліотеки серед випускників, якою стала Надія Іщенко.

     Потому, від імені випускників виступили старости академічних груп: Валерія Богаш, Катерина Кондратенко та Інна Чеботарьова. Вони подякували Університету, викладачам та кураторам за прекрасні студентські роки і загадали бажання – зустрітися таким самим складом студентів, але вже в магістратурі Університету. До вітань доєдналися завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин, наставники академічних груп доценти Оксана Кустовська та Євген Бутенко, а також голова студентської організації факультету Олександр Вертелецький.

     Колектив факультету землевпорядкування щиро вітає новоспечених бакалаврів і бажає щасливого та мирного життя. Пам’ятайте, ви – землевпорядники! Любіть свою землю, а коли потрібно – завжди захищайте її!

     З нетерпінням чекаємо побачити Вас наступного навчального року в рідних стінах університету вже на магістратурі!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook