Випускники коледжів обирають бакалаврські освітні програми енергетичної спеціальності в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

26 червня 2022 року

   Цього року, в умовах військової агресії росії проти України, профорієнтаційна робота є складною і вимагає від кожного викладача додаткових зусиль.
   Кожен викладач ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у відповідності до рішення вченої ради інституту долучений до профорієнтаційної роботи.
   Так, завідувач та доцент кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Володимир Козирський і Анатолій Омельчук, доценти кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Віталій Наливайко та Віталій Савченко налагодили зв’язок зі студентами низки коледжів, які не входять до структури НУБіП України і провели декілька зустрічей з випускниками Київського енергетичного фахового коледжу, Прилуцького технічного фахового коледжу, Мирогощанського аграрного фахового коледжу, Володимир-Волинського фахового коледжу та Новоград-Волинського політехнічного фахового коледжу.
   За результатами такої адресної профорієнтаційної роботи з метою інформаційного супроводу і персоніфікованої комунікації з майбутніми абітурієнтами сформоване і ефективно використовується онлайнове середовище випускників коледжів у месенджерах.

   В другій половині червня у коледжах відбуваються випуски студентів, тому ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проявляє додаткові активності і вже вдруге поспіль збирає суботні вебінари для вступників на основі ОС «Молодший спеціаліст».
Відкрив вебінар директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун. Під час свого виступу він окреслив саме ті переваги, які створюють додаткові можливості для навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування, презентував спеціальності, за якими ведеться підготовка фахівців ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, зупинився на особливостях побуту та роботі студентського самоврядування.

    Завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Володимир Козирський детально ознайомив абітурієнтів з сайтом НУБіП України, сторінкою інституту.
   Закладка «Вступнику» на офіційній сторінці інституту презентує повну інформацію про умови прийому, наші освітні програми, лабораторну базу і ін.
   Під час зустрічей абітурієнти жваво цікавились про особливості вступу в 2022 році: терміни вступної компанії, перелік необхідних документів тощо.
   Як відомо, в цьому році випускники коледжів будуть складати національний мультипредметний тест у формі ЗНО. Наш університет здійснює БЕЗКОШТОВНУ онлайн-підготовку до складання цього тесту (українська мова, історія України).

    Під час вебінару абітурієнти поставили нам багато запитань щодо особливостей освітнього процесу, можливостей навчання за дуальною формою та паралельного здобуття воєнної спеціальності, про майбутні місця працевлаштування, наявність місць у гуртожитку, організацію дозвілля тощо.
   Серед інших активністю вирізнялись Іван Чеберяк (Мирогощанський аграрний фаховий коледж), Олексій Кучмар (Київський енергетичний фаховий коледж), Влад Курда (Володимир-Волинський фаховий коледж).
    Загалом, внаслідок активних комунікацій з вступниками науково-педагогічних працівників кафедр електротехніки, електромеханіки та електротехнологій та електропостачання ім. проф. В.М. Синькова на етапі завершення коледжів до інформаційної бази даних інституту «Вступ-2022» долучено 20 нових абітурієнтів.

    Побажаємо нашим майбутнім вступникам успішного приєднання до багатотисячної студентської сім’ї НУБіП України.


Віталій Савченко,
доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій

Анатолій Омельчук,
доцент кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook