Абітурієнтка Вероніка Головко: «Професію психолога обрала багато років назад»

26 червня 2022 року

 Коли приходить час обирати професію, чимало старшокласників переживають внутрішні коливання, шукаючи відповіді на запитання: Ким мені варто стати? Ким я можу стати? Ким я хочу стати? Буває, що пошук відповіді на ці запитання забирає багато часу й зусиль, або й продовжується навіть після здійсненого вибору.Однак, є й випадки інші, – коли ще в підлітковому віці людина відчуває внутрішній поклик до професії.

   Одна із гостей сьогоднішньої зустрічі в.о. завідувача кафедри психології з абітурієнтами, одинадцятикласниця школи №139 м. Києва Вероніка Головко, поділилась: професію «психолог» обрала багато років назад і жодного разу не сумнівалася у вірності цього вибору. Дівчина багато читала літератури з питань психології людей, збагачувалась важливими для саморозвитку й взаємодії з іншими знаннями. Вероніка впевнена, що актуальність психологічних знань та вмінь буде завжди високою і важливою для різних сфер життя.

    Будучи ще дуже юною і лише стаючи на шлях пізнання професії, Вероніка Головко уже глибоко усвідомлює значущість роботи психологів для українського суспільства загалом та кожного його представника зокрема.
     Серед переваг здобуття бажаної спеціальності в НУБіП України дівчина відзначає «можливість навчатися не лише в аудиторіях, а й на лоні природи в еко-класах», «можливість опановувати іпотерапію та апітерапію, база для яких наявна в університеті».
     Віримо, що всі абітурієнти, які обирають спеціальність «Психологія» у НУБіП Українизнайдуть для себе вагомі переваги.
     Запрошуємо усіх, хто має внутрішній поклик до професії психолога, доєднатись до нашої дружної студентської родини!

 

Ірина Мартинюк,
в.о. зав. кафедри психології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook