З 27 червня стартує реєстрація на МКТ/МТНК для вступу до магістратури

23 червня 2022 року
     З 27 червня до 18 липня відбуватиметься реєстрація вступників для складання магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) та магістерського комплексного тесту (МКТ).
     У зв’язку з цим був проведений тренінг-навчання для відбіркових комісій щодо реєстрації вступників на відповідні іспити. 
 
     Про порядок реєстрації, особливості роботи з сервісами ЄДЕБО і УЦОЯО та оформлення екзаменаційних листів розповів заступник відповідального секретаря Олексій Соломка
 
    У поточному році для вступу до магістратури майбутні правники (спеціальність 081 «Право») проходитимуть магістерський комплексний тест (МКТ), а щоб здобути ступінь магістра за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини», необхідно буде пройти магістерський тест навчальної компетентності (МТНК).
     Звертаємо увагу! Реєстрація на МКТ/МТНК відбуватиметься з 27 червня до 18 липня 2022 року.
 
     З порядком реєстрації можна ознайомитись за наступним посиланням https://nubip.edu.ua/node/76350
 
     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 
Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook