Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини 2022

21 червня 2022 року

 Шановні колеги

     Починаємо знайомити вас зі спікерами фахової школи «Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини 2022» 30 червня-1 липня!

 проф. Колін Хілл, Ірландія - один з провідних дослідників мікробіому людини у світі.

Тема доповіді: Ви маєте мікробіом, на який ви (і ваш спосіб харчування) заслуговуєте!

Реєстрація https://nutrition2022.ticketforevent.com/

✅ Всі зареєстровані учасники додадуть до особистого освітнього портфоліо 20 балів

 

Напрямки роботи заходу:

✅ Науковий симпозіум «Психо-емоційний та когнітивний вплив харчування»

✅ Секція Британської дієтологічної асоціації «Відкриття нових можливостей для дієтологів України»

✅ Презентація Європейської федерації дієтологів

✅ Науковий симпозіум «Харчування та метаболічні розлади»

✅ Науковий симпозіум «Дієта та можливості управління композицією і функціональним станом мікробіому кишківника»

 

✅ Науково-практична секція «Практична дієтологія в умовах воєнного часу»


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook