Свою Україну любіть, за неї Господа моліть

18 жовтня 2014 року

     14 жовтня 2014 року у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбулася виставка-конкурс «Ірпінська осінь» — свято врожаю, яке підготували викладачі обліково-економічних дисциплін та студенти економічного відділення і відділення з підготовки бакалаврів. У День Пресвятої Покрови колектив коледжу віддав данину шани хліборобам і землеробам України, які в нелегких умовах сьогодення виростили і хліб, і до хліба.

 

 

   

  

     Продовженням урочистостей стало свято «Свою Україну любіть, за неї Господа моліть». Участь у ньому взяли заслужений артист України, Міністр культури України Євген Миколайович Нищук, професор Київського національного університету культури і мистецтв, кавалер ордену «За Заслуги» Віктор Михайлович Шпортько та учасник проекту «Голос країни» Олексій Шпортько, громадський діяч, боєць батальйону ОУН ім. Євгена Коновальця — учасник бойових дій в зоні АТО — Володимир Дмитрович Паламарчук, лауреат премії Павла Чубинського, дипломант багатьох музичних конкурсів, народний аматорський колектив «Червона калина» та засновник музею коледжу «Українська світлиця», керівник клубу «Відродження» Зоя Полікарпівна Кириченко.

     Студенти і викладачі, учасники художньої самодіяльності та гості коледжу засобами художнього слова, пісні і танцю показали красу і багатство неньки-України, вшанували пам'ять захисників Вітчизни, які загинули на фронтах Великої Вітчизняної війни, під час революції Гідності на Майдані та бійців АТО на сході України.

       

     

     

Сергій Михайлов,
директор ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж»

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook