Вчитель-реабілітолог Бондаренко Дарина впевнена, що саме в НУБіП України можна здобути якісні знання

13 червня 2022 року

 Бондаренко Дарина Олександрівна для подальшого навчання обрала освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціально-психологічна реабілітація» в НУБіП України.

  • Дарино, розкажіть коротко про себе.

    — Мені 22 роки. Я працюю з дітками, які мають особливо освітні потреби в інклюзивно-ресурсному центрі на посаді вчителя-реабілітолога.

  • Звідки Ви дізналася про НУБіП України?

     — Про НУБіП України я дізналася від викладачів кафедри соціальної роботи та реабілітації, які проводили профорієнтаційні заходи. Після цього я ретельно вивчила сайт університету та кафедри, ознайомилася детально із освітньо-професійною програмою. Також я цікавилася й програмами в інших закладах вищої освіти, але тільки в НУБіП України можна отримати кваліфікацію «вчитель-реабілітолог, керівник центру соціально-психологічного забезпечення», а це саме те, що мені потрібно для професійного розвитку.

  • Чому Ви обрали спеціальність «Соціально-психологічна реабілітація»?

     — Мені подобається обрана мною професія і я маю велике бажання розвиватися в даній сфері, тому пройшла курси масажу, тейпування і саме головне хочу навчитися за програмою «Соціально-психологічна реабілітація» адже впевнена, що саме тут мені допоможуть здобути якісні знання, які залюбки я зможу використовувати у своїй роботі.

  • Які професійно важливі особистісні якості, необхідні для майбутньої професії Вам притаманні?

     — Вважаю, що мої особисті якості, а саме: наполегливість, відповідальність, комунікабельність, любов до дітей, працьовитість допоможуть мені вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • Дякуємо за вибір. Успіхів у вступі, навчанні, професійній діяльності!


Розмову вела завідувач кафедри
соціальної роботи та реабілітації
Ірина Сопівник

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook