Анастасія Гвоздік здобувач ОС «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» призер фінального етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

13 червня 2022 року

 

 

   У Кременчуцькому національному університеті ім. М. Остроградського відбувся фінал Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, який проходить вже 5 років поспіль за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Міжнародний конкурс студентських наукових робіт проводиться з метою інтеграції України в європейський освітньо-науковий простір, задля розширення міжнародних зв’язків, стимулювання інноваційної діяльності студентів, оволодіння ними сучасними технологіями, заради створення умов для формування інтелектуального потенціалу талановитої молоді.

 Для участі в Конкурсі було надіслано 437 наукових робіт із 28 країн світу, до заходу долучився 141 заклад вищої освіти – 73 українських ЗВО та 68 іноземних. За результатами рецензування конкурсних робіт Галузевою конкурсною комісією сформовано їх рейтинговий список, згідно якого на підсумкове засідання, яке відбулось в  DC-офісі університету був запрошений 31 конкурсант, які представляли результати своїх наукових досліджень та відповідали на запитання членів Конкурсної комісії в дискусійному форматі.
Національний університет біоресурсів і природокористування України на даному конкурсі представляла Анастасія Гвоздік, здобувач ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми (ОПП) «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», з науковою роботою на тему «Діагностика кризового стану закладів ресторанного господарства», яка виконувалась. Науковий керівник – зав. кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Левицька І.В., д.е.н., професор.

      Конкурсна комісія оцінювала наукові роботи за наступними критеріями: актуальність проблеми дослідження, новизна та оригінальність ідеї, використання методів дослідження, теоретичні наукові результати, практичні результати з актами впровадження, джерела інформації, якість оформлення та наукові публікації.
Анастасія Гвоздік показала високий рівень теоретичних знань та практичних навиків, обґрунтовано відповідала на поставлені запитання членів Конкурсної комісії. За результатами дослідження, доповіді і відповідей на запитання членів комісії, наукова робота Анастасії Гвоздік у була відзначена дипломом III ступеня.

    Вітаємо Анастасію Гвоздік із яскравою перемогою!
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      Дякуємо за блискуче підтвердження високого рівня підготовки з освітньо-професійної програми «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» спеціальності «Менеджмент». Бажаємо успіхів на шляху до самореалізації й професійного наукового визнання в сфері управління гостинністю! Науковому керівнику, д.е.н., проф. Левицькій Інні Ванадіївні, – творчої наснаги і талановитих студентів, які проявлятимуть себе в науково-дослідній, експериментальній і пошуковій діяльності кафедри готельно-ресторанної справи та туризму  ННІ неперервної освіти і туризму!
 
Олена Москвічова,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook