Студенти спеціальності 101 «Екологія» успішно склали державний екзамен.

12 червня 2022 року

   Відповідно до наказів ректора НУБіП України № 225 та № 226 від 14.04.2022 року було створено екзаменаційні комісії (ЕК) для прийому Державного екзамену у студентів ОС «Бакалавр» зі спеціальності 101 «Екологія» денної та заочної форм навчання. До складу комісії увійшли професійні фахівці факультету захисту рослин, біотехнологій та екології: голова комісії – професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю Віталій Гайченко, члени комісії – професор кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Володимир Боголюбов, завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю Олена Наумовська, завідувач кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Алла Клепко, старший викладач кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Анна Сальнікова, технічний секретар комісії – доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Сергій Павлюк.

   Екзаменаційна комісія працювала 9 червня 2022 року. Окрім членів комісії, на екзамені була присутня і заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Валерія Бондарь, яка побажала успіхів студентам у написані державного екзамену, а також акцентувала увагу на тому, що НУБіП України надає прекрасні можливості для подальшого професійного розвитку студентства у рамках магістерських програм університету.

   Процедура роботи ЕК передбачала зустрічі зі студентами на платформі Zoom о 9:00 ранку оголошення основних моментів та ключових слів для написання Держаного екзамену, який проходив на платформі Навчально-інформаційного порталу НУБіП України, а о 14:00 оголошення студентам основних результатів екзамену.

 

 
  Як результат, студенти показали досить високі результати зі спеціальності «Екологія» (загалом екзамен успішно здали 67 студентів денної форми навчання та 15 – заочної). А найвищі бали отримали 22 студента!
    Ми вітаємо наших студентів і запрошуємо до навчання в нашу магістратуру!

Заступник декана факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології Валерія Бондарь,
старший викладач кафедри загальної екології,
радіобіології та безпеки життєдіяльності Анна Сальнікова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook