Успішне завершення одного з етапів професійної підготовки до науково-педагогічної діяльності здобувачем вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальності 091 Біологія

12 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

На кафедрі біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого впродовж весняного семестру 2022 року здобувачка вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальності 091 Біологія Ольга Павлюк проходила педагогічну практику, вчасно оформила відповідну документацію та здала звіт.

У процесі роботи аспірантка О. Павлюк показала відповідальне ставлення до роботи викладача та асистента, продемонструвала високий рівень теоретичних і практичних знань, а також вміння використовувати їх на практиці.

Для проведення лабораторних занять online Ольга Павлюк підготувила демонстраційний матеріал. Під час роботи аспірантка показала високий рівень самостійного планування навчальних занять різних видів, послідовності викладення матеріалу, володіння різноманітними методами та засобами демонстрації матеріалу, контролю та оцінки результатів процесу навчання, аналізу навчально-методичної літератури і використання її в педагогічній практиці.

Ольга Павлюк активно брала участь у проведенні онлайн лекційних занять, консультацій та іспитової співбесіди з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії (українською/англійською мовою)» для студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини (https://nubip.edu.ua/node/110466), а також збагатила лекційні та лабораторні заняття додатковим матеріалом на основі наукових публікацій останніх років та інших сучасних джерел інформації.

Отже, аспірантка Ольга Павлюк програму практики та індивідуальне завдання виконала в повному обсязі та отримала відмінну оцінку.

Лілія Калачнюк,
гарант ОНП «Біологія», професорка, докторка біологічних наук,
професорка кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook