Студенти ННІ енергетики і автоматики розпочали навчання за системою подвійних дипломів у Варшавському університеті наук про життя (Польща)

15 жовтня 2014 року

 Першого жовтня розпочався новий навчальний рік у Варшавському університеті наук про життя (SGGW, Польща, Варшава).

Протягом останніх 2-х років ННІ енегетики і автоматики НУБіП України та Відділ інженерії продукції SGGW розробили спільну програму підготовки магістрів "Енергетика та автоматика біосистем в АПК" за системою подвійних дипломів (Double Degree), поєднавши нормативні частини навчальних планів спеціальностей "Відновлювана енергетика" - SGGW і "Електрифікація і автоматизація с.г." - НУБіП України.

На святі Інаугурації 3 жовтня 2014 р. у відділі інженеріїї продукції декан Томаш Нурек проголосив відкриття цієї програми і представив студентів ННІ ЕА Баценка Р. та Горбачевського С. Навчання у Польщі триватиме два семестри і один у Києві. Завершиться процес захистом магістерських робіт і отриманням студентами 2-х дипломів - SGGW і НУБіП України.

Побажаємо успіхів нашим першим студентам-енергетикам і надіємось, що в Україні буде мир і у наступному році до нас за програмою подвійних дипломів приїдуть студенти із Польщі.

Володимир Козирський, 
директор ННІ енегетики і автоматики


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook