Проведено атестацію здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»

9 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Згідно наказу ректора НУБіП України «Про завершення другого семестру 2021-2022 навчального року» від 18.03.2022 р. № 160, у період із 30 травня по 3 червня 2022 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України в online-форматі на базі платформи Cisco Webex Meetihg, проведено атестацію здобувачів вищої ОС «Бакалавр» спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина».

   Для проведення атестації здобувачів наказом ректора НУБіП України від 13.05.2022 р. № 297, було створено дві екзаменаційні комісії.

  

   Головою І екзаменаційної комісії «Заразні хвороби тварин» призначено професора кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, доктора ветеринарних наук Марину Галат; головою ІІ екзаменаційної комісії «Незаразні хвороби тварин» – доцента кафедри терапії і клінічної діагностики, кандидата ветеринарних наук Наталію Бойко.

   До підсумкової атестації було допущено 44 здобувачі вищої освіти, які повністю виконали освітньо-професійну програму підготовки ОС «Бакалавр», спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

 

   Екзаменаційний білет з атестації здобувачів складався з двох частин: теоретичної і практичної.

   В теоретичній частині здобувачі показували свої знання з теоретичних питань клінічних дисциплін, які вивчались ними впродовж всього терміну навчання.

  

   У практичному питані показували свої знання з практичної сторони, що стосувались методів діагностики хвороб, різних способів та підходів до лікування тварин, а також розробки ефективних проведення превентивних заходів за різної патології як заразної, так і незаразної етіологій.

   Окрім того, члени атестаційних комісій задавали здобувачам різнобічні запитання, на які отримували чіткі, професійно аргументовані та вичерпні відповіді, що підвереджувало їх кваліфікаційний рівень як майбутніх молодших лікарів ветеринарної медицини.

 

   Члени екзаменаційних комісії відмітили високу як теоретичну, так і практичну підготовку здобувачі ОС «Бакалавр».

   Окрім цього, окремо членами комісій були відмічені здобувачі, які показали найкращі знання: Юлія Книш, Ангеліна Лахтадир, Назар Гаврищук, Катерина Шаматріна.

 

   Після завершення атестації здобувачі активно цікавились питанням продовження навчання в НУБіП України для здобуття ОС «Магістр» та кваліфікації лікаря ветеринарної медицини.

Голови комісій: Наталія Бойко, Марина Галат,
Заступник декана факультету ветеринарної медицини, Юрій Жук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook