Маркетологи бакалаври успішно склали атестаційний екзамен

7 червня 2022 року

   Відповідно до наказів №360 від 2.06.2022 року та № 245 «З» від 21.05.2022 року для проведення атестаційного екзамену студентам першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» денної та заочної форм навчання і на підставі «Положення про Екзаменаційні комісії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», рішення вченої ради НУБіП України (пр. № 5 від 28 грудня 2021 р.) сформована екзаменаційна комісія на чолі з голової комісії професором кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, професором, член-кореспондентом НАН України Шинкарук Лідією Василівною.   

   До складу екзаменаційної комісії по денній формі навчання увійшли викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі професор Луцій Олександр Павлович, доцент Барилович Олена Михайлівна, доцент кафедри Карпенко Лариса Федорівна. Атестація здобувачів заочної форми відбулася за участі членів екзаменаційної комісії завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професора Руслана Івановича Буряка, професора Збарського Василя Кузьмича та доцента Гераймович Віолети Леонтіївни.

   Відкрив роботу екзаменаційної комісії декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук, який ознайомив пристуніх з наказом про створення екзаменаційної комісії та побажав здобувачам успіхів у написанні атестаційного екзамену.
   Попередньо всі 29 студентів отримали допуск до атестаційного екзамену та прослухали тижневу підготовку до його написання. Варто відзначити, що до переліку дисциплін з яких проводилась підготовка увійшли наступні: мікроекономіка, макроекономіка, маркетингові комунікації, маркетинг, маркетингова цінова політика, маркетингова товарна політика та маркетингові дослідження.
   Всі студенти отримали позивні оцінки та подякували викладачам факультету аграрного менеджменту і адміністрації факультету за отримані знання протягом навчання на першому (бакалаврському) рівні. 
   Голова екзаменаційної комісії Лідія Василівна Шинкарук і завідувач маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Іванович Буряк запросили студентів до навчання в магістратурі та побажали усішно скласти магістерський тест навчальної компетентності.
Лариса Карпенко, доцент кафедри 
маркетингу та міжнародної торгівлі, 
заступник декана 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook