Практика з дисципліни "Топіарне мистецтво"

17 травня 2022 року
    У здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 206 Садово-паркове господарство розпочалась практика з дисципліни "Топіарне мистецтво". Метою даної практики є професійна підготовка фахівців із всебічними знаннями мистецтва формування дерев та кущів для озеленення садово-паркових об’єктів. Під час практики здобувачі освіти ознайомлюються із сучасними теоретичними поглядами на формування елементів фігурноїстрижки та їхнім використанням на об’єктах садово-паркового мистецтва різного функціонального призначення.
   Навчальна практика необхідна для закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих на лекціях та лабораторних заняттях, а також удосконалення практичних навичок обрізки та формування топіарі різних форм. Онлайн формат проведення практичних занять не є перешкодою для наших творчих і креативних здобувачів освіти. Саме тому підсумком опрацьованих тем є відеофіксація отриманих знань та вмінь.
      На початку будь яких садових робіт важливо знати та дотримуватись техніки безпеки при роботі з інструментами і обладнанням, тож важливим завданням було проаналізувати будову інструменту для стрижки і обрізки рослин, а також правила поведінки при роботі з ним. З деякими найбільш популярними видами садових інструменів для стрижки і обрізки рослин нас ознайомлює здобувач освіти Максим Соколовський.
 



Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook