Університет розширює співпрацю з провідними аграрними підприємствами України

3 червня 2022 року
     2 червня 2022 року відбулася робоча зустріч проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука з начальником відділу професійного навчання ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Оленою Азєєвою та фахівцем відділу професійного навчання Ксенією Моторіною.

    На початку зустрічі Василь Шинкарук поінформував гостей про перебіг освітнього процесу в університеті, розвиток матеріально-технічної бази факультетів і ННІ та тривалий досвід співпраці у сфері практичного навчання з провідними аграрними підприємствами України та, зокрема, ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

     У ході дискусії представники компанії теж звернули увагу на тривалу та плідну співпрацю з нашим університетом щодо проходження практик студентами, високий рівень їх підготовки та можливості ПАТ «Миронівський хлібопродукт» щодо участі у професійному зростанні майбутніх фахівців. Учасники зустрічі розглянули кроки розширення співпраці для здобуття дуальної освіти студентами технологічних спеціальностей нашого університету, обговорено план подальших дій.

     Наступним етапом заплановано провести робочий візит до центрального офісу ПАТ «Миронівський хлібопродукт» за участі представників факультетів ветеринарної медицини і тваринництва та водних біоресурсів для ознайомлення з потужностями компанії, організації спільного презентаційного заходу на базі НУБіП України та формування планів проведення практичного навчання студентів.


Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу з
практичного навчання студентів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook