Відбулося засідання круглого столу!

13 жовтня 2014 року
НДІ економіки і менеджменту агропромислового виробництва

           9 жовтня 2014 р. відбулося засідання круглого столу на тему: «Перспективи розвитку економіки Турківського району Львівської області» організований НДІ економіки і менеджменту агропромислового виробництва.

У роботі круглого столу взяли участь: директор ННІ бізнесу, професор         Діброва А.Д., директор НДІ економіки і менеджменту агропромислового виробництва, професор Талавиря М.П., завідувач кафедри економіки праці та розвитку сільських територій, академік Терещенко В.К., завідувач кафедри обліку, аналізу та аудиту, професор Савчук В.К., завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, професор Горьовий В.П., завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу, доцент Кальна-Дубінюк Т.П., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряк Р.І., доцент кафедри фінансів і кредиту Лабенко О.М., а також кандидат економічних наук, доктор філософії, член Національної спілки письменників і Національної спілки журналістів Кириченко Б.Й.

Зі вступним словом до учасників заходу звернувся професор Діброва А.Д., який розповів про німецький досвід з розвитку сільського туризму та ведення сільського господарства в гірській місцевості.

Кириченко Б.Й. зокрема, зазначив, про «можливість прибуткового бізнесу в Турківському районі Львівської області на прикладі села Присліп».

Завідувачем кафедри аграрного консалтингу та сервісу, доцентом Кальною-Дубінюк Т.П. було запропоновано план дій щодо розвитку економіки Турківського району Львівської області, який складається з двох пунктів:

1. Обстеження Турківського району, а саме:

-       формування групи фахівців;

-       визначення напрямів обстеження;

-       визначення строків обстеження;

-       визначення витрат на обстеження;

-       складання заключного звіту;

-       презентація звіту.

2. Визначення програми дій.

Академік Терещенко В.К. в свою чергу зазначив, про «погодження плану дій з органами місцевого самоврядування».

Учасники "круглого столу" озвучили головні проблеми організації виконання плану розвитку , та обговорили шляхи забезпечення їх вирішення.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook