На кафедрі глобальної економіки відбувся Міжнародний науково-практичний вебінар на тему «Вплив російсько-української війни на розвиток міжнародної економіки»

25 травня 2022 року
НУБіП України

    20 травня 2022 року на кафедрі глобальної економіки відбувся Міжнародний науково-практичний вебінар на тему «Вплив російсько-української війни на розвиток міжнародної економіки» за участю студентів освітньої програми «Міжнародна економіка» та «Прикладна економіка» кафедри глобальної економіки економічного факультету та студентів інших спеціальностей. Вже вдруге за цю буремну весну учасниками міжнародних заходів кафедри виступили директор, викладачі та студенти аграрного ліцею EPLEFPA "Luçon-Pétré" (Лукон, Франція). 

   На початку зустрічі завідувач кафедри глобальної екноміки професор Наталія Вдовенко привітала усіх учасників і наголосила на важливості спілкування студентів зі своїми колегами - студентами зарубіжних закладів освіти. Спілкування та культура його використання - це цінність для кожної людини і для суспільства в цілому. На сьогодні культура спілкування є одним із найважливіших складників професійної культури фахівця, який забезпечує його конкурентоспроможність на сучасному ринку праці, дозволяє розв’язувати проблеми, спираючись на уміння спілкуватись і співпрацювати з різними людьми. Студенти кафедри глобальної економіки економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України мають чудову можливість попрактикуватися у спілкуванні з однолітками і урізноманітнити своє дозвілля!

   Головною метою вебінару було донести до ситої спокійної Європи, які непрості часи переживає Україна, в яких складних умовах доводиться навчатись студентам. Але Україна не здається, бореться, живе, працює, навчається і вперто йде до перемоги. Сьогодні Україна дивує увесь світ – своїм характером, незламністю, патріотизмом, єдністю. Тож ми також маємо робити посильний внесок у перемогу нашої держави, передусім за допомогою якісних знань.

   Чудові виступи підготували студентки ОПП «Міжнародна економіка» Михайлюк Анна, Медведська Наталія та Рибальченко Єлизавета. Дівчата підготували зворушливі презентації про незламність духу україців, про нашу священну боротьбу з диким загарбником, про рідну Україну.

   В кінці їх виступів зав’язалась жвава дискусія зі студентами французького аграрного ліцею EPLEFPA "Luçon-Pétré". Вони побажали мужності народу України та запевнили, що серцем і душею з нашим народом.


   Зустріч видалася цікавою та насиченою. Ми знаємо, що це була не остання зустріч студентів економічного факультету з французькою молоддю. Тому що всі домовились зустрітись обов’язково в третє, і це також буде не останній раз.  To be continued...

Олена Кірейцева, доцент кафедри глобальної економіки

гарант ОП "Міжнародна економіка"


 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook