Профорієнтаційні зустрічі з випускниками бакалаврату спеціальності «Професійна освіта»

30 травня 2022 року

У травні 2022 р. відбулось дві профорієнтаційні зустрічі (онлайн) з студентами 4 курсу ОПП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). На одній із них до студентів вкотре завітав завідувач кафедри педагогіки Руслан Васильович Сопівник.

Він поспілкувалися з нашими студентами випускного курсу, які невдовзі отримають дипломи бакалаврів і стануть нашими абітурієнтами, потенційними вступниками на магістерські програми кафедри педагогіки «Педагогіка вищої школи» та «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». 

Руслан Васильович розповів про переваги навчання в магістратурі у НУБіП України, запросив навчатися за двома магістерськими програмами кафедри педагогіки, підтвердив, що наші програми отримують державну підтримку, тому кожного року наші вступники мають можливість навчатися на місцях державного замовлення. Навчання у магістратурі триватиме 1,5 роки, за денною чи заочною формою, а результатом стане диплом магістра державного зразка.

У наших студентів є можливість навчатися за індивідуальним графіком та працювати. Можна паралельно навчатись за двома спеціальностями: перша – за державні кошти, друга – на контракті. В університеті є військова кафедра, тому як хлопці, так і дівчата матимуть можливість отримати військове звання молодшого лейтенанта. Пільгові категорії студентів (діти-сироти та учасники бойових дій) навчаються на державних місцях і отримають соціальну стипендію. Усі бажаючі забезпечуються гуртожитком, вартість проживання у якому не висока. Є можливість навчатися та проходити практику за кордоном. В університеті створені всі умови для занять творчістю та спортом, є власна база відпочинку на березі Чорного моря.

Вартість навчання не висока і зростати не буде, можлива поетапна оплата (сума ділиться на три частини). Вступна кампанія планується на літо-осінь 2022 року. Ми звернули увагу абітурієнтів на те, що після закінчення навчання вони отримають диплом державного зразка та зможуть працювати в органах управління освітою, у закладах вищої освіти на керівних посадах та на посадах викладачів спеціальних дисциплін, методистів. Майбутніх абітурієнтів зацікавила надана інформація, вони ставили питання щодо навчання на військовій кафедрі, кількості місць державного замовлення, можливості подачі документів і вступу онлайн, нових правил вступної кампанії, можливості отримати подвійний диплом та проходити практики за кордоном, місця для працевлаштування. Цікавилися також планами роботи спортивних секцій та художніх колективів університету в очному режимі. Ми запросили майбутніх абітурієнтів на зустріч з ректором нашого Університету.

25 травня о 13.00 год. відбулася зустріч ректора, Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, із випускниками бакалаврату з питань вступу до магістратури НУБіП України. Під час цієї зустрічі у студентів була можливість отримати детальну інформацію та відповіді на запитання щодо умов вступу та правил прийому, вимог до написання мотиваційного листа та магістерського тесту навчальної компетентності, а також переваг навчання в НУБіП України, можливостей долучення до активного студентського життя і дозвілля. Ректор зазначив, що ми обов’язково переможемо у війні, тому навчання у новому навчальному році буде очним. Станіслав Миколайович Ніколаєнко запросив усіх випускників, а приєдналося їх на зустріч більше 1000 осіб, на День народження НУБіПУ. Організатори зустрічі надали її відеозапис, щоб абітурієнти могли передивитись і знайти відповіді на свої запитання щодо вступу у магістратуру.

Сподіваємося, що дуже скоро наші Збройні Сили проженуть ворогів з української землі, усі студенти зможуть повернутися в Україну, ми успішно проведемо вступну кампанію і студенти 4 курсу ОПП «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) поповнять ряди магістрантів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

До зустрічі в університеті! Слава Україні!

Наставник групи,
доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook