Випускники заочної форми навчання механіко-технологічного факультету отримали дипломи бакалавра

29 травня 2022 року
   Із закінченням весни, сплюндрованої російськими бандитами, виважено підходимо до фіналу навчального року, завершення якого, ми не дали зірвати. Студенти молодших курсів механіко-технологічного факультету, впевнено складають семестровий контроль, а студенти заключних курсів – увійшли в період випусків.
   26 травня випускникам заочної форми навчання ОС «Бакалавр» механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи про освоєння відповідного освітнього ступеня вищої освіти. Навчання завершили 62 студенти, за освітніми програмами «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».
До випускників, з вітальними словами, звернулися декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко, заступник декана факультету Ігор Сівак та методист факультету Тетяна Сьомочкіна.

   Ми маємо результат наполегливої праці студентів-заочників, які, за роки навчання, натхненно працювали над собою, опановували важливі знання сучасного висококваліфікованого інженера та транспортного фахівця. Диплом першого рівня вищої освіти – це суттєвий здобуток у житті свідомої людини і у її професійному розвитку, крім того, освічений фахівець – вагома частина культури нації. Наразі, держава потребує мислячих інженерів та спеціалістів транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, невтомно працювати і завжди вчитися, тому випускникам необхідно продовжити навчання на факультеті, у якості студентів магістратури.

   Дякуємо студентам за цілеспрямованість, свідоме окреслення лінії життєвої дороги для освоєння освітнього ступеня, практичне осмислення інженерних законів, за стійкість, впевненість і наполегливість.
   До привітань, також, долучилися самі випускники. Випускник спеціальності «Агроінженерія», Ігор Козлівський, який, наразі, боронить державу у лавах Збройних Сил України, подякував професорсько-викладацькому колективу факультету за професіоналізм та змістовність занять і повідомив, що обов’язково, буде продовжувати навчання у магістратурі факультету за попередньою спеціальністю, оскільки, другий (магістерський) рівень вищої освіти - перспективний на ринку праці і суттєво підвищить професійні можливості у мирному житті, після Перемоги над агресором.

   Тож, залишається побажати новим бакалаврам примноження людських чеснот, бути відповідальними, енергійними, активними, працювати на авторитет, бути патріотами рідної землі, успішного вступу до магістратури НУБіП України та здійснення всіх намічених планів у майбутньому.


Заступник декана з навчальної та виховної роботи механіко-технологічного факультету, Ігор Сівак
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook