УВАГА! Олімпіаду для вступу продовжено!

12 червня 2022 року
     Традиційним для НУБіП України є проведення Всеукраїнських олімпіад для вступу до університету. За результатами реєстрації, яка тривала з 4 січня до 15 травня взяти участь в Олімпіаді виявили бажання 1456 випускників закладів загальної середньої освіти.
     Це чудова можливість перевірити свій рівень знань з української мови, математики та історії України перед складання Національного мультипредметного тесту, який у поточному році є обов’язковим конкурсним показником при вступі на навчання для здобуття ступеня бакалавра.
     Олімпіада проводиться з 23 травня до 12 червня 2022 року та передбачає дистанційну участь за базі платформи Olympus https://olympus.nubip.edu.ua/. Покрокова інструкція виконання завдань за наступним посиланням https://nubip.edu.ua/node/29143.  
     За результатами тестування, кожен майбутній вступник отримає іменний Сертифікат учасника Олімпіади, який буде враховуватися при розгляді Мотиваційного листа під час вступу до НУБіП України.
 
Бажаємо успіхів та підтримуємо на шляху до здобуття обраного фаху!
Все буде Україна!
 
     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook