Напрями наукової роботи та підготовку до нового навчального року розглянули на засіданні вченої ради факультету аграрного менеджменту

25 травня 2022 року

 25 травня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту відбулося онлайн засідання вченої ради. До порядку денного були включені питання щодо затвердження напрямів наукових досліджень за освітньо-науковими програмами «Менеджмент» та «Маркетинг», атестація здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та затвердження робочих програм навчальних дисциплін.

   Заступник декана з наукової роботи Віра Бутенко ознайомила членів вченої ради з напрямами наукових досліджень за освітньо-науковими програмами «Менеджмент» та «Маркетинг», серед яких розвиток підприємницької діяльності в сільській місцевості, менеджмент якості агропродовольчої продукції, маркетингові дослідження вітчизняного та світових аграрних ринків, розробка мобільних додатків (Google Play, Apple Store ) для консалтингу фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств з питань маркетингової діяльності, маркетингові дослідження ланцюгів постачання агропродовольчої продукції та інші.
   На засіданні розглянули питання атестація здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та  075 Маркетинг.  Заступник декана з наукової роботи Віра Михайліна відмітила, що всі аспіранти успішно пройшли атестацію на науковій раді. Такими чином члени вченої ради одноголосно прийняли рішення атестувати здобувачів вищої освіти.
   Свої наукові доповіді на розгляд вченої ради представили здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальності 075 Маркетинг Дмитро Мельник на тему: «Перспективи виробництва біометану в умовах волатильності енергетичних ринків» та Олександр Омельненко на тему: «Сучасні інструменти комунікацій у мережі Інтернет, які використовують підприємства аграрного сектору».
   Під час засідання розглянули питання затвердження робочих програм навчальних дисциплін, які викладаються здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівня та здобувачам вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та  075 Маркетинг.
   Членами вченої ради факультету були рекомендовані до друку ряд навально-методичних видань.

Лариса Карпенко, 
секретар вченої ради факультету аграрного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook