6 гуртожиток: ми не зупиняємося, а лише вдосконалюємось

24 травня 2022 року
     Жахливі події в нашій країні вплинули на абсолютно всі сфери життя… Більшість не витримали психологічного та фінансового натиску і були змушені припинити роботу. Хтось поставив на паузу справу, якою займався все життя, а хтось вже ніколи не повернеться у рідні стіни офісу...

     Станіслав Ніколаєнко, ректор славетного НУБіП України, робить все, щоб забезпечити ефективну життєдіяльність університету та гуртожитків, а найголовніше гідні умови проживання для майбутнього держави – студентства.
     Наші гуртожитки безперебійно функціонують, а з наближенням 124-річниці з Дня заснування нашого Університету, Тетяна Фещенко, завідувач гуртожитку №6, спільно з працівниками та мешканцями гуртожитку розпочали активну підготовку. Провели генеральне прибирання прилеглої території, посапали та облагородили клумби, створили нові квіткові комбінації в горщиках, висадили саджанці рослин, підстригли кущі.

 

 

     У кімнатах, які виділені для поселення студентів 1 курсу також не припиняються роботи. Ремонт у деяких кімнатах уже завершено: на нових студентів чекають зручні ліжка з комплектами постільної білизни, меблі для одягу й особистих речей, столи, стільці, полички та нова електрофурнітура. Також відновили спортивну залу, яка готова приймати студентів для занять з різних видів спорту. Облаштовано місце для йоги, де кожен за медитацією зможе пізнати себе та відсторонитись від рутинних проблем.

 

     Сергій Стецюк розповів, що ми усі, плекаємо надію, як одного дня у стіни рідних гуртожитків повернуться такі бажані мешканці. Разом відсвяткуємо День заснування Університету, а далі урочисто, на Хрещатику зустрінемо День Перемоги.

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook