День відкритих дверей в Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України

24 травня 2022 року
     19 травня 2022 року в Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України пройшла традиційна зустріч майбутніх абітурієнтів та їх батьків з керівництвом коледжу і представниками студентства – День відкритих дверей. Попри те, що цей захід проходив в онлайн-режимі, його учасниками стало понад 100 осіб, які приєдналися до відеотрансляції і змогли безпосередньо послухати актуальну та важливу інформацію, поспілкуватися, поставити запитання, які найбільше цікавили.
 
     На початку зустрічі до майбутніх вступників та їхніх батьків звернулася директор коледжу і голова Приймальної комісії Олена Литовченко, яка привітала учасників Дня відкритих дверей і побажала всім здоров’я, удачі і благополуччя. Також подякувала присутнім за виявлений інтерес до нашого закладу освіти, коротко зупинилася на його історії та сьогоденні. Ознайомила зі структурою коледжу; організацією освітнього процесу в умовах воєнного стану; матеріально-технічною базою; можливістю реалізації ступеневої освіти для студентів на базі ОПС «Фаховий молодший бакалавр»; добрими традиціями, що вже склалися в коледжі; умовами проживання студентів у гуртожитку, можливостями творчого та спортивного розвитку під час навчання. Також відзначила потенціал колективу коледжу, завдяки наполегливості й професіоналізму якого наш заклад має вагомі досягнення та впевнено крокує до визначених цілей.
 
     Завідувач відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександр Ландик провів віртуальну екскурсію офіційним сайтом коледжу.
     Далі відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Тетяна Романенко ознайомила учасників заходу з основними етапами вступної кампанії 2022 року та проінформувала про особливості цієї кампанії і додаткові можливості для вступників, які допоможуть їм вступити до коледжу на престижні спеціальності й успішно навчатися, у тому числі за рахунок коштів державного бюджету. Насамперед, це навчання на підготовчих курсах, які працюють в закладі, написання мотиваційного листа тощо. Повідомила про те, що абітурієнти сільської місцевості у 2022 році матимуть певні преференції при вступі.
     Для отримання індивідуальних консультацій та практичної допомоги відповідальний секретар приймальної комісії порадила майбутнім вступникам та їхнім батькам звертатися до Приймальної комісії коледжу, на базі якої буде функціонувати Консультаційний пункт для допомоги щодо створення електронних кабінетів вступників та розміщення в них необхідних документів.
     Також наголосила, що з детальною інформацією про умови прийому можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділах «Вступ-2022» за посиланням natc.org.ua/content/abiturientu або «Абітурієнту» https://natc.org.ua/content/pravila-prijomu.
 
      Інформацією про організацію курсів з підготовки до вступу доповнив виступи відповідальний за організацію профорієнтаційної роботи в коледжі Микола Новіков. Також наголосив на тому, що оголошено набір на літні курси з підготовки до складання усних співбесід та написання мотиваційних листів і запросив усіх бажаючих.
     Голова студентської ради Роман Мішок розповів учасникам заходу про студентське життя в коледжі, роботу студентської організації та дозвілля, а також закликав майбутніх вступників приєднуватися до великої і дружної коледжівської родини, яка допомагає знайти своє місце в житті.
 
     Зустріч пройшла в невимушеній, доброзичливій атмосфері з демонстрацією презентацій та відеороликів щодо огляду матеріально-технічної бази закладу і діяльності студентських наукових гуртків. Після чого директор коледжу та відповідальний секретар Приймальної комісії відповіли на численні запитання учасників зустрічі, які надходили через канали відеозв’язку.
     Бути студентом Відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України» – престижно, відповідально і справді круто!
     Дякуємо усім за участь в заході та сподіваємося на особисту зустріч в стінах нашого закладу! Чекаємо на Вас, шановні абітурієнти!
 
 
Тетяна Шеїн,

заступник директора з навчально-виховної роботи 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook