Андрій Магалецький, керуючий партнер ресторанної компанії «Restetika», президент Асоціації кулінарів України провів лекцію для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

23 травня 2022 року
    19 травня 2022 року студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму мали чудову нагоду взяти участь у зустрічі з керуючим партнером ресторанної компанії «Restetika», президентом Асоціації кулінарів України Андрієм Магалецьким.

     Ресторанний бізнес в умова війни – як виживає, що робить для приближення перемоги, які плани на майбутнє, які фахівці потрібні для розвитку бізнесу? Ці та інші актуальні питання були підняті спікером, та обговорювались зі студентами.

    Впевнені, що для учасників зустрічі спілкування з таким професіоналом своєї справи, як Андрій Магалецький стало гарним мотиватором до навчання, поглиблення професійних знань та умінь, формування амбіційних цілей кар’єрного зростання у ресторанному бізнесі.

    Висловлюємо щиру подяку Андрію Магалецькому за запрошення і надіємось на подальшу співпрацю.

Лариса Гопкало, 
гарант ОП "Готельно-ресторанна справа"
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook