Засідання кафедри

12 травня 2022 року

 

Vivat Academia,
Vivant professores!
Vivat membrum quodlibet,
Vivant membra quolibet
Semper sint in flore!

 

    Чергове засідання кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського пройшло 9 травня у дистанційному режимі. 

   Олександр Макарчук, завідувач кафедри, розпочав засідання з організаційних питань, що призвели до активних дискусій серед науково-педагогічних працівників. Зокрема було вирішено ряд питань щодо завершення навчального року.

   Згідно наказу ректора НУБіП України, академіка Станіслава Ніколаєнка, "Про проведення атестації аспірантів і здобувачів, які проходять підготовку у Національному університеті  біоресурсів і природокористування України" на засіданні кафедри заслухали двох аспірантів кафедри спеціальності 201 "Агрономія", Романа Спряжку та Ірину Шпакович.

   Роман Спряжка, аспірант 4-го року, відзвітувався про успішне виконання плану роботи, зокрема про готовність пройти в найближчий час передзахист на кафедрі. 

   Ірина Шпакович, аспірант 1-го року навчання, відзвітувала про успішне закладання перших дослідів та початок педагогічної практики. Також Ірина вже опублікувала перші тези в матеріалах конференцій та статті в фахових журналах, що відповідають першому розділу дисертаційної роботи.

   Одноголосо було прийняте рішення атестувати аспірантів кафедри.

   Ганна Миколаївна, професор кафедри, презентувала методичні рекомендації до виконання лабораторних занять та самостійної роботи студентів ОС «Магістр» спеціальності 201 «Агрономія» ОПП «Селекція і генетика с.-г. культур». За результатами голосування було прийнято рішення рекомендувати матеріали до друку.

   Юлія Дмитренко, секретар кафедри, розповіла про зміни в педнавантаженні на 2022-2023 навчальний рік. 

   Звіти по проведеній роботі за навчальний семестр представили Марія Феделеш-Гладинець та Наталія Башкірова, доценти кафедри.

   Віталій Жемойда, професор кафедри, розповів про підготовку гуртка "Селекціонер-генетик", керівником якого він є, до "Фестивалю студентської науки - 2022".

Кафедра працює в повному складі. Готуємося до завершення 2021-2022 навчального року.

Все буде Україна!

 Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook