Результати міжнародньої активності аспірантів кафедри

9 травня 2022 року

   За організацією компанії Travelite MICE&Travel Ukraine 5-7 квітня 2022 року проводилася міжнародна конференція про важливість мікроелементів у сільськогосподарському виробництві. Мікроелементи необхідні, оскільки рослинам необхідний належний баланс усіх необхідних поживних речовин для нормального росту та оптимального врожаю. Їх доповідачі обговорюють роль мікроелементів, детально висвітлюючи кожен із них та систематизуючи загальну та наукову інформацію, щоб усунути потенційні бар’єри для максимально можливого виробництва. 

   В конференції взяли участь дипломники кафедри генетики, селекції та насінництва ім. проф. М.О. Зеленського: Світлана Омельчук, студентка 4 курсу, Олівер Аду Боаче, магістр 1-го року навчання. 

   Ірина Шпакович, аспірантка першого року навчання спеціальності 201 "Агрономія", також прийняла участь в конференції та в розіграші N-Тестера, головною умовою якого було поширення інформації про благодійний проект «Світ відбудовує українське село» серед іноземних партнерів, друзів та знайомих. 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook