Профорієнтаційна робота кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин

16 травня 2022 року
Київська Мала академія наук, м. Київ

 

Профорієнтаційна робота із майбутніми студентами

 

Розвиток майбутнього студента, науковця як особистості, патріота та інноватора здійснюється через залучення учнів шкіл до наукової і практичної діяльності, забезпечення інструментарієм для ефективної самореалізації.

11 травня 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи відбулась зустріч доцента кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин, кандидата біологічних наук Ольги Дмитрієвої із юними дослідниками і винахідниками, членами Малої Академії Наук, розробки яких неодноразово перемагали на міжнародних та всеукраїнських конкурсах. Велику цікавість і багато важливих питань викликала прочитана лекція «Пестициди та їх вплив на навколишнє середовище». Нажаль, діяльність людини призвела до руйнівних екологічних змін, в тому числі і від застосування величезної кількості  хімічних препаратів, але в нас ще є шанс змінити все на краще.

Київська Мала академія наук – лідер позашкільної освіти в Україні, майданчик для апробування та впровадження новацій. Тому так важливо, щоб юні науковці обирали вірний подальший шлях у житті. Зустріч із членами МАН – це чудова нагода познайомити майбутніх студентів із нашим університетом -одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні.

В зустрічі взяли участь Олена Ісаченко - завідувач відділення екології та аграрних наук, Володимир Назаренко - провідний науковий співробітник лабораторії нанобіотехнології інституту біохімії ім. О.В. Палладіна.

Членів МАН зацікавила діяльність нашого Університету як закладу дослідницького типу, особливо забезпечення інтеграції навчальної, науково-дослідної та науково-інноваційної діяльності.

Юні науковці мають неабиякий інтелектуальний потенціал, це майбутнє нашої держави, тому всіляка підтримка інтелектуально обдарованих дітей, профорієнтаційна робота з ними – це найкраща інвестиція в щасливе завтра України.

 

 

 

 

Ольга Дмитрієва

доцент кафедри інтегрованого захисту

та карантину рослин

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook